Romantische cadeaus voor mannen

Er zijn veel manieren om je man te laten zien hoeveel je van hem houdt en hem waardeert. Eén manier is hem een cadeau te geven dat zowel romantisch als praktisch is. Hier zijn een paar leuke ideeën voor romantische cadeaus voor mannen.

Bekijk cadeaus op Bol.com
Home » Romantisch cadeau hem

Waar moet je op letten bij een romantisch cadeau?

Voor sommige mannen is alles wat attent is voldoende. Anderen zijn moeilijker om voor te winkelen en hebben wat meer begeleiding nodig. Als je niet zeker weet waar je moet beginnen, kijk dan naar zijn hobby’s, interesses en zelfs zijn werkleven. Brengt hij graag tijd buiten door? Of is hij meer een huismus? Misschien is hij een gadgetfanaat of een sportfanaat.

Overzicht van cadeau ideeën

Navigeer direct naar één van onderstaande categorieën.

5x de leukste romantische cadeaus voor mannen

1. Waarom ik van je hou boek

Of hij nu van geschiedenis, wetenschap of fictie houdt, een boek vinden dat zijn interesses aanspreekt zal zeker in de smaak vallen. Schrijf er zeker een persoonlijke boodschap in, zodat hij weet hoeveel je om hem geeft.

2. Bucketlist boek

Als je een uniek geschenk zoekt voor de 60-jarige man in je leven, overweeg dan een verzorgingspakket voor mannen samen te stellen. Dit kan een mand of doos zijn, gevuld met artikelen die hij nodig heeft of lekker vindt, zoals zeep, scheerschuim, eau de cologne, en snacks. Je kunt er ook leuke dingen in doen, zoals een boek of tijdschrift dat met zijn interesses te maken heeft. Wat je ook kiest, zorg ervoor dat het iets is dat hij zal waarderen en gebruiken.

3. Eigen waardebon maken

voor een dagje verwennerij, compleet met massage, manicure en pedicure. Of koop hem een bon voor een tochtje in een heteluchtballon of een parachutespringles. Als alternatief stel je een mand samen vol met zijn favoriete dingen, zoals snacks, snoep, bier en sportmemorabilia

Voor de man die van koken houdt, vul je een houten kistje met gastronomische kookkruiden of grillgereedschap. Als hij van houtbewerking of knutselen houdt, geef hem dan een gepersonaliseerde hamer of boormachine waarin zijn naam gegraveerd is.

Is je man een liefhebber van romantische films? Maak voor hem een zelfgemaakte DVD-mix van al jullie favorieten, compleet met popcorn en snacks. Een ander attent idee is om een kaart in te lijsten van de sterren boven je woonplaats op de avond

4. Een verrassingsuitje

Naar een balspel, concert of toneelstuk is altijd een geweldig geschenk, vooral als het iets is dat hij al lang had willen zien. Als de kaartjes uitverkocht of te duur zijn, doe dan alsof je toch gaat en ga picknicken in het park buiten de plaats van het concert.

Geef hem een middag of avond ontspanning cadeau met een romantisch bonnenboekje. Vul het met bonnen voor voetmassages, rugmassages, filmavonden en alles wat je nog meer kunt bedenken om hem te helpen ontspannen.

5. Wijn of chocolade

Als je vent een sucker is voor zoetigheid, geef hem dan een doos van zijn favoriete chocolaatjes. Of als hij meer een wijnkenner is, koop hem dan een fles rood of wit van zijn favoriete wijngaard.

Overzicht van leuke romantische cadeaus

Een romantisch cadeau is een geweldige manier om je echtgenoot te laten zien hoeveel je van hem houdt en hem waardeert. Het kan iets simpels zijn als een hartelijke kaart of een zelfgemaakte maaltijd. Of het kan iets uitgebreider zijn, zoals een weekendje weg of een sieraad. Wat je ook kiest, zorg ervoor dat het uit het hart komt en dat het iets is dat hij echt zal waarderen.

Een horloge

Dit is een klassiek geschenk dat hij zeker zal waarderen. Het hoeft niet duur te zijn, gewoon iets dat hij nuttig zal vinden.

Een boek over zijn favoriete hobby of belangstelling

Of het nu vissen, golfen, of koken is, hij zal een boek waarderen dat hem helpt meer over zijn passie te leren.

Een kledingstuk dat hij al lang wil hebben

Als je weet dat je man zijn oog heeft laten vallen op een bepaald overhemd of jasje, verras hem er dan mee. Hij zal ontroerd zijn dat je aan hem dacht.

Kaartjes voor een voorstelling of evenement

Een andere attente manier om je man te laten zien dat je van hem houdt is hem een ervaring te geven waarvan hij zal genieten. Kaartjes voor een concert, toneelstuk, of sportevenement worden altijd op prijs gesteld.

Cadeaubon

Een cadeaubon voor een dag in de spa. Dit is de perfecte manier om je echtgenoot te helpen ontspannen en zich verwend te voelen. Hij zal je attentheid waarderen en misschien zelfs de gunst teruggeven!

Er zijn veel manieren om je echtgenoot te laten zien hoeveel je van hem houdt en hem waardeert. Een horloge is een klassiek geschenk dat hij zeker zal waarderen. Als je weet dat je man zijn oog heeft laten vallen op een bepaald overhemd of jasje, verras hem dan ermee. Hij zal ontroerd zijn dat je aan hem dacht. Een andere attente manier om je echtgenoot te tonen hoeveel je van hem houdt is hem een ervaring te geven waarvan hij zal genieten. Een cadeaubon voor een dagje naar de spa is de perfecte manier om je echtgenoot te helpen ontspannen en zich verwend te voelen. Je echtgenoot zal je attentheid waarderen en misschien zelfs de gunst teruggeven!

Tips om op te letten bij het kiezen van een geschenk

  1. Denk na over wat je man leuk vindt. Geeft hij de voorkeur aan praktische cadeaus of aan iets dat meer sentimenteel is?
  2. Denk aan zijn hobby’s en interesses. Een boek of kaartjes voor een evenement dat met zijn favoriete hobby te maken heeft, zal zeker gewaardeerd worden.
  3. Als je vast zit, vraag dan zijn vrienden of familie om ideeën. Zij zullen je enkele goede suggesties kunnen geven op basis van wat ze weten dat hij leuk vindt.
  4. Vergeet de kleine dingen niet. Soms zijn de meest attente geschenken die, die niet per se duur zijn, maar laten zien dat je aan hem dacht.
  5. Pak het geschenk altijd mooi in en doe er een kaartje met een persoonlijke boodschap bij. Dit zal het geschenk nog specialer voor hem maken.

Het maakt niet uit welk geschenk wat je ook kiest, hij zal de gedachte en moeite die je erin stopt zeker op prijs stellen. Deze ideeën zijn maar een begin – gebruik je fantasie en bedenk iets unieks dat je echtgenoot zal laten zien hoeveel je van hem houdt.

Meer hulp nodig?

Nog geen geschikt romantisch cadeau voor hem kunnen vinden? Bekijk dan alle cadeaus op Bol.com

Bekijk alle cadeaus op Bol.com