5x Cadeaus voor hem tot 15 Euro

Als je een budget hebt maar toch een mooi cadeau wilt geven, zijn hier een paar van de beste opties onder de 15 euro.

Bekijk cadeaus op Bol.com
Home » Cadeau voor hem 15 euro

Wanneer koop je een cadeautje van 15 Euro?

Een goedkoop cadeautje komt in vele gevallen van pas. Bijvoorbeeld als je je waardering voor iets wilt laten blijken, maar de relatie nog niet hecht genoeg is voor een duurder cadeau. Of als je uitgenodigd bent voor een verjaardagsfeestje en de persoon nog niet goed genoeg kent om een duur cadeau te geven. Met een klein budget kun je toch een mooi en persoonlijk cadeau geven. Je moet alleen een beetje creatief zijn.

Overzicht van cadeau ideeën

Navigeer direct naar één van onderstaande categorieën.

5x de leukste mannencadeaus tot 15 euro

1. Boeken

Of hij nu van geschiedenis, wetenschap of fictie houdt, een boek vinden dat zijn interesses aanspreekt zal zeker in de smaak vallen. Schrijf er zeker een persoonlijke boodschap in, zodat hij weet hoeveel je om hem geeft.

2. Persoonlijke verzorging

Als je een uniek geschenk zoekt voor de 60-jarige man in je leven, overweeg dan een verzorgingspakket voor mannen samen te stellen. Dit kan een mand of doos zijn, gevuld met artikelen die hij nodig heeft of lekker vindt, zoals zeep, scheerschuim, eau de cologne, en snacks. Je kunt er ook leuke dingen in doen, zoals een boek of tijdschrift dat met zijn interesses te maken heeft. Wat je ook kiest, zorg ervoor dat het iets is dat hij zal waarderen en gebruiken.

3. Herenaccessoires

Herenaccessoires zijn er in verschillende soorten en maten. Je kunt gaan voor een klassiek geschenk als een stropdas of een paar manchetknopen. Of je kunt kiezen voor iets persoonlijkers, zoals een sleutelhanger of een portemonnee. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden als het om mannenaccessoires gaat, dus neem je tijd om te snuffelen en het perfecte cadeau binnen je budget te vinden.

4. Spelletjes

Een andere leuke optie voor een klein budget geschenk is een kaart- of bordspel. Dit is een perfecte manier om je familie of vrienden te laten zien dat je om ze geeft, en het kan heel leuk zijn om samen te spelen. Er zijn tonnen verschillende spellen, dus neem je tijd om er een te kiezen waarvan iedereen zal genieten.

5. Andere accessoires

Behalve dassen en manchetknopen zijn er nog talloze andere mannenaccessoires die leuke cadeaus zijn. Overweeg een horloge, een riem, of een geldclip. Dit zijn allemaal klassieke geschenkideeën die door de ontvanger gewaardeerd en gebruikt zullen worden.

Hoe kies je een cadeautje van 15 Euro of minder?

Bij het kiezen van een geschenk is het belangrijk na te denken over wat de persoon die je cadeau doet echt op prijs zou stellen. Als ze iemand zijn die graag kookt, dan zou een mooie fles olijfolie of balsamico azijn een goede optie zijn. Als ze altijd onderweg zijn, dan zou een draagbare oplader een redder in nood zijn. En als ze van mode houden, dan zou een sjaal of handschoenen een stijlvol en praktisch geschenk zijn. Hieronder nog enkele ideëen:

Fijnproevers

Voor de fijnproever in je leven, waarom geef je niet een mooie fles olijfolie of balsamico azijn? Of, voor de bakker, wat luxe meel of suiker.

Fashionista

Voor de fashionista is een mooie sjaal of handschoenen te krijgen voor minder dan 15 euro. En voor de gadgetliefhebber wordt een nieuw telefoonhoesje of een draagbare oplader altijd op prijs gesteld.Praktisch

Voor de praktische mens zou een mooi notitieboekje of planner perfect zijn. Of, voor de reiziger, een klein reiskussen of dekentje.

Kindvriendelijk

Voor de kinderen (of het kind in hart en nieren) is er een leuk nieuw speelgoed of spelletje. Of, voor de bakker, wat chique meel of suiker.

Dit zijn maar een paar ideeën om je op weg te helpen. Wat je ook kiest, zorg ervoor dat het iets is dat de persoon echt zal waarderen en gebruiken.

Wat moet je absoluut niet kopen bij een 15 Euro cadeautje?

Als je een 15 Euro cadeau zoekt, blijf uit de buurt van iets dat goedkoop is, er goedkoop uitziet, of gewoon van slechte kwaliteit is. Je wilt er zeker van zijn dat je geschenk iets is dat de persoon werkelijk zal gebruiken en waarderen. Probeer ook weg te blijven van iets dat te persoonlijk is, zoals kleding of sieraden. Tenzij je 100% zeker bent van de stijl van de persoon, kun je het beter bij meer universele geschenken houden.