5x Cadeaus voor 13-jarige jongens

Het vinden van een cadeau voor een 13-jarige jongen kan lastig zijn. Wij helpen je een handje met 5x de beste cadeautips voor 13-jarige jongens.

Bekijk cadeaus op Bol.com
Home » Cadeau jongen » 13 jaar

Wat speelt er op de leeftijd van 13 bij een jongen?

Een jongen van dertien jaar begint onafhankelijker te worden. Hij zal waarschijnlijk meer geïnteresseerd zijn in activiteiten waar zijn vrienden bij betrokken zijn, dan in tijd met het gezin. Hij zal zich ook meer bewust beginnen te worden van meisjes en misschien beginnen te daten. Zijn smaak in muziek en films zal beginnen te veranderen en hij zal meer eigenzinnig worden. Het is belangrijk een cadeau voor een 13-jarige jongen te vinden dat zijn nieuwe onafhankelijkheid en interesses weerspiegelt.

Overzicht van cadeau ideeën

Navigeer direct naar één van onderstaande categorieën.

5x de leukste cadeaus voor 13-jarige jongens

1. Games

Als de jongen voor wie je winkelt graag videospelletjes speelt, zijn er heel wat leuke geschenkmogelijkheden. Je zou hem een nieuw spel kunnen kopen, een spelsysteem, of zelfs spelaccessoires. Een andere optie is om hem een abonnement op een gametijdschrift te geven.

Cadeautips voor 13-jarige jongens

Enkele leuke cadeau-ideeën voor een 13-jarige jongen zijn:

  • Kaartjes voor een concert of sportevenement
  • Een nieuwe fiets of skateboard
  • Cadeaubonnen voor zijn favoriete winkels
  • Een iTunes of Google Play cadeaubon
  • Een abonnement op een tijdschrift of online dienst
  • Een nieuw videospel of spelsysteem

Waar moet je op letten bij het kiezen van een geschenk voor een 13-jarige jongen

Bij het kiezen van een cadeau voor een 13-jarige jongen is het belangrijk rekening te houden met zijn interesses en hobby’s. Bijvoorbeeld, als hij graag sport, kun je overwegen hem kaartjes voor een wedstrijd of een nieuw sportuitrusting te geven. Als hij geïnteresseerd is in muziek of films, zou je hem een cadeaubon voor iTunes of Amazon kunnen geven, zodat hij zijn favoriete liedjes of films kan kopen.

Het is ook belangrijk om na te denken over wat voor boodschap je met het geschenk wilt overbrengen. Als je hem bijvoorbeeld wilt aanmoedigen actiever te zijn, kun je overwegen hem een fiets of een skateboard. Als je hem wilt aanmoedigen onafhankelijker te zijn, kun je overwegen hem een cadeaubon voor zijn favoriete winkel te geven. Welk geschenk je ook kiest, zorg ervoor dat het iets is dat hij zal waarderen en gebruiken.

Wat is af te raden om te kopen?

Er zijn een aantal dingen die je beter niet kunt kopen voor een 13-jarige jongen, omdat ze misschien niet gepast zijn of niet op prijs gesteld worden. Deze omvatten:

  • Kleding – tenzij je zijn specifieke voorkeuren voor maat en stijl kent, kun je kleding als geschenk beter vermijden
  • Grapcadeaus – hoewel ze in het begin grappig lijken, kunnen grapcadeaus vaak beledigend of gênant zijn en worden best vermeden
  • Alles wat duur is – op deze leeftijd zijn jongens meestal niet bezig met luxeartikelen en een duur geschenk kan er zomaar toe leiden dat het verwaarloosd of gebroken wordt

Hoe het geschenk inpakken?

Als je het perfecte cadeau voor je 13-jarige jongen gekozen hebt, is het belangrijk na te denken over hoe je het zult inpakken. Je wilt er zeker van zijn dat de verpakkingbrengt de boodschap over die je met het geschenk wilt overbrengen. Als je hem bijvoorbeeld aanmoedigt onafhankelijker te zijn, kun je overwegen het geschenk in bruin papier te wikkelen en het met een touwtje vast te binden. Dit zal de indruk wekken dat het geschenk iets is dat hij kan gebruiken en waarvan hij kan genieten, in plaats van iets dat alleen voor de show is.

Welk geschenk je ook kiest en hoe je het ook inpakt, zorg ervoor dat het uit je hart komt en je liefde en steun voor hem overbrengt terwijl hij de pubertijd ingaat.

Verkrijgbaar bij

bol.com
coolblue.nl

Verkrijgbaar bij

bol.com
coolblue.nl

Verkrijgbaar bij

bol.com
coolblue.nl

Verkrijgbaar bij

bol.com
coolblue.nl

Verkrijgbaar bij

bol.com
coolblue.nl

Verkrijgbaar bij

bol.com
coolblue.nl

Verkrijgbaar bij

bol.com
coolblue.nl

Verkrijgbaar bij

bol.com
coolblue.nl

Verkrijgbaar bij

bol.com
coolblue.nl