5x De leukste cadeaus voor 12-jarige jongens

Wat vindt een jongen van 12 nou echt een leuk cadeau? Met deze cadeautips weet je zeker dat je de 12-jarige verrast met een leuk en passend cadeau.

Bekijk cadeaus op Bol.com
Home » Cadeau jongen » 12 jaar

Wat speelt er op de leeftijd van 12 jaar?

De meeste 12-jarigen zitten in groep 8 of gaan net naar de middelbare school. Ze zijn waarschijnlijk geïnteresseerd in activiteiten waar hun vrienden bij betrokken zijn, zoals sporten, videospelletjes, of naar de film gaan. Ze beginnen misschien ook na te denken over afspraakjes en relaties. Sommige 12-jarigen kunnen ook wat hormonale veranderingen doormaken en geïnteresseerd zijn in experimenteren met make-up of mode.

Overzicht van cadeau ideeën

Navigeer direct naar één van onderstaande categorieën.

5x de leukste cadeaus voor 12-jarigen

1. Games

Als de jongen voor wie je winkelt graag videospelletjes speelt, zijn er heel wat leuke geschenkmogelijkheden. Je zou hem een nieuw spel kunnen kopen, een spelsysteem, of zelfs spelaccessoires. Een andere optie is om hem een abonnement op een gametijdschrift te geven.

2. Rugzak

Een rugzak is een geweldig geschenk voor een 12-jarige jongen omdat hij zowel praktisch als stijlvol is. De meeste rugzakken zijn zo ontworpen dat ze comfortabel te dragen zijn, met gewatteerde riemen en veel vakjes om spullen in op te bergen. Rugzakken komen in een verscheidenheid van kleuren en stijlen, dus je vindt er zeker een die de jongen mooi zal vinden.

3. Sportbenodigdheden

Voor jongens die van sport houden, zijn er veel leuke geschenkmogelijkheden. Je kunt hem bijvoorbeeld een nieuwe honkbalknuppel, voetbal, of basketbal geven. Als hij van golf houdt, kun je hem een nieuwe set clubs geven of een golfles. Je zou hem ook kaartjes kunnen geven voor een sportevenement waar hij in geïnteresseerd is.

4. Drones

Drones zijn een populair geschenk voor jongens van alle leeftijden. Ze zijn leuk om mee te vliegen en kunnen verbluffende foto’s en video’s maken. Drones zijn er in allerlei stijlen, dus je vindt er zeker een waar de jongen dol op zal zijn.

5. Bordspellen

Bordspellen zijn een geweldig geschenk voor een 11-jarige jongen. Ze zijn een leuke manier om tijd door te brengen met familie en vrienden. Er zijn allerlei bordspellen verkrijgbaar, dus je vindt er zeker een die de jongen leuk zal vinden.

Het vinden van het juiste cadeau voor een 12-jarige jongen

Het kan moeilijk zijn om een cadeau voor een 12-jarige jongen te vinden, maar er zijn bepaalde dingen waar je naar kunt zoeken die het proces helpen vergemakkelijken.

Interesses

Kijk eerst naar de interesses van het kind. Wat doet hij graag? Wat zijn zijn favoriete hobby’s? Als je een geschenk kunt vinden dat met een van deze interesses te maken heeft, zal het waarschijnlijk goed ontvangen worden.

Persoonlijkheid

Een andere belangrijke overweging is de persoonlijkheid van het kind. Is hij verlegen of juist extravert? Geeft hij de voorkeur aan actieve of passieve activiteiten? Als je dit weet kun je een geschenk kiezen dat bij zijn persoonlijkheid past en dat hij met plezier zal gebruiken.

Budget

Vergeet tenslotte niet rekening te houden met het budget waarmee je moet werken. Het is niet nodig om veel geld uitgeven om een geschikt cadeau te vinden, maar je moet er wel voor zorgen dat het cadeau dat je kiest binnen je budget blijft.

Met deze overwegingen in je achterhoofd moet je in staat zijn een geweldig cadeau voor een 12-jarige jongen te vinden.

Wat zijn enkele goede cadeau-ideeën voor een 12-jarige jongen?

Er zijn veel goede cadeau-ideeën voor een 12-jarige jongen, maar enkele van de beste zijn:

  • Boeken: Een goed gekozen boek kan een geweldig geschenk zijn voor een 12-jarige jongen. Zoek iets dat geschikt is voor zijn leeftijd en dat hij met plezier zal lezen.
  • Sportuitrusting: Als het kind graag sport, overweeg dan om hem een nieuwe sportuitrusting te geven. Dit kan van alles zijn, van een nieuwe honkbalknuppel tot een nieuw paar voetbalschoenen.
  • Videospelletjes: Veel 12-jarige jongens spelen graag videospelletjes. Als dit het geval is, zoek dan een nieuw spel dat hij graag zou willen spelen. Als alternatief zou je hem een cadeaubon voor zijn favoriete spelletjeswinkel kunnen geven.
  • Muziek: Een andere goede cadeau-idee voor een 12-jarige jongen is muziek. Zoek uit wat zijn favoriete muzieksoort is en geef hem een CD of een download kaart voor een nieuw album.
  • Geschenkkaarten: Als je niet zeker weet wat je moet geven, kan een cadeaubon een goede optie zijn. Op deze manier kan het kind zelf zijn cadeau kiezen. Zorg er alleen voor dat je een kaart krijgt voor een winkel waar hij graag winkelt.

Met deze ideeën in gedachten moet je in staat zijn het perfecte geschenk voor een 12-jarige jongen te vinden.

Jongens van 12 die alles al hebben

Als de jongen voor wie je aan het winkelen bent al alles heeft wat hij wil, zijn er nog een paar leuke cadeau-ideeën. Overweeg hem het volgende te geven:

  • Een ervaring: Geef het kind in plaats van een fysiek voorwerp een ervaring die hij zich zal herinneren. Dit kan van alles zijn, van kaartjes voor een concert of een dag in een pretpark.
  • Een abonnement: Een abonnement op een tijdschrift of website die met een van zijn interesses te maken heeft kan een geweldig geschenk zijn. Zo zal hij altijd iets nieuws hebben om van te genieten.

Met deze ideeën in gedachten moet je in staat zijn het perfecte cadeau voor elke 12-jarige jongen te vinden.

Wat moet je niet kopen?

Er zijn een paar dingen die je moet vermijden als je een cadeau koopt voor een 12-jarige jongen. Ten eerste, vermijd alles wat te kinderachtig is. Het kind zal het waarschijnlijk snel ontgroeien en het zal zonde van het geld zijn. Ten tweede, vermijd iets dat te duur is. Het kind zal een duur geschenk misschien niet zo waarderen als een bescheidener geprijsd geschenk. Vermijd tenslotte iets dat gewelddadig is of ongeschikt voor zijn leeftijd. Houd je aan deze richtlijnen en je zou in staat moeten zijn een geweldig cadeau te vinden voor de 12-jarige jongen in je leven.