Baby cadeaus voor jongens

Het leukste cadeau vinden voor een pasgeboren jongetje of tot de leeftijd van 2 jaar? Bekijk ons overzicht en vind het meest geschikte cadeau.

Bekijk cadeaus op Bol.com

Cadeaus voor 1 jarige jongens

Een jongetje van 1 jaar is op een leuke leeftijd waarop hij zijn omgeving begint te verkennen en nieuwe dingen begint te leren. Een leuk geschenk voor een jongen van 1 jaar zou dus iets zijn dat hem bij deze verkenning helpt.

Enkele ideeën voor geschenken die helpen bij het verkennen zijn:

 • Een set speelgoed auto’s of vrachtwagens
 • Gaaf buitenspeelgoed voor 1-jarigen
 • Een tipi of speeltent
 • Een set nestblokken
 • Een vormensorteerder
 • Een set stapelbekers

Dit zijn maar een paar ideeën, maar er zijn ook veel andere mogelijkheden. Ook al zoek je een verjaarsdagscadeau voor een 1-jarige jongen of wil je gewoon zomaar een cadeau kopen, op cadeauvoorhem.com vind je altijd wel iets.

Jongens van 2 jaar

Tegen de tijd dat een jongen 2 jaar oud is, wordt hij zich meer bewust van zijn omgeving en begint hij aan meer fantasierijk spel te doen. Een leuk cadeau voor een 2-jarige jongen zou dus iets zijn dat hem helpt met zijn verbeelding.

Enkele ideeën voor geschenken die helpen bij de verbeelding zijn:

Een set speelgoedmensen of -dieren

 • Een poppenhuis
 • Een namaakkeuken
 • Een dokterssetje
 • Een kostuum

Dit zijn maar een paar ideeën, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Zoek gewoon iets waarvan je denkt dat de 2-jarige jongen in je leven het leuk zou vinden en er plezier aan zou beleven.

 

 

3-jaar-oude jongens

Tegen de tijd dat een jongen 3 jaar is, wordt hij zelfstandiger en is hij in staat tot complexer spel. Zo speelt een 3-jarige jongen misschien graag fantasiespelletjes met vriendjes. Een leuk cadeau voor een 3-jarige jongen zou dus iets zijn dat hem helpt bij zijn sociale vaardigheden en denkbeeldig spel.

Enkele ideeën voor geschenken die helpen bij sociale vaardigheden en denkbeeldig spel zijn:

 • Een set speelgoed mensen of dieren
 • Een poppenhuis
 • Een namaakkeuken
 • Een dokterssetje
 • Een kostuum

Dit zijn maar een paar ideeën, maar er zijn veel, veel meer mogelijkheden. Zoek gewoon iets waarvan je denkt dat de 3-jarige jongen in je leven het leuk en gezellig zou vinden!

 

 

Het vinden van een geschenk voor een baby jongen

Hier zijn een paar dingen om in gedachten te houden bij het winkelen voor een kraamcadeau voor een jongen:

1. Houd rekening met de leeftijd van het kind.

Als het kind heel jong is, wil je iets kiezen dat veilig is en geschikt voor zijn leeftijd. Oudere kinderen zullen complexer speelgoed en geschenken kunnen waarderen.

2.Denk aan de interesses van het kind.

Houdt het kind van sport? Auto’s? Dieren? Een cadeau kiezen dat de interesses van het kind weerspiegelt, maakt het zoveel specialer.3. Denk na over wat het kind nodig heeft.

Baby’s hebben veel dingen nodig, van kleren tot luiers tot speelgoed. Als je niet zeker weet wat het kind nodig heeft, vraag het dan aan de ouders! Ze zullen je graag wat ideeën geven.

4. Kies iets unieks.

Er zijn zoveel leuke cadeaus, dus probeer iets te vinden dat niet iedereen zal hebben. Iets persoonlijks of handgemaakt is altijd een leuke bijkomstigheid.

5. Zorg er wel voor dat het iets is dat je zelf zou willen hebben!

Je kunt in de verleiding komen een geschenk te kiezen op basis van wat je denkt dat de ouders mooi zullen vinden, maar het is belangrijk ervoor te zorgen dat het iets is dat je eigenlijk ook zou willen geven. Het is tenslotte jouw geschenk!

Dit zijn maar een paar dingen om in gedachten te houden bij het winkelen voor een cadeau voor een babyjongen. Met zoveel mooie mogelijkheden die er zijn, vind je vast en zeker het perfecte cadeau voor de bijzondere kleine man in je leven.