5x Kraamcadeaus voor jongens

Wat vindt een jongen nu écht een leuk kraamcadeau? Met deze cadeautips weet je zeker dat je de pasgeborene verrast met een leuk en passend cadeau.

Bekijk cadeaus op Bol.com
Home » Kraamcadeau jongen

Kraamcadeaus voor jongens

Als je een kraamcadeau voor een pasgeboren jongen zoekt, is het belangrijk om te bedenken wat de ouders misschien nodig hebben of willen. Als je de ouders niet goed kent, is een goede plaats om te beginnen met iets praktisch, zoals een babydeken of kleertjes.

Je kunt ook iets zoeken dat hen zal helpen een band met hun nieuwe baby op te bouwen, zoals een fotoalbum of babyboek. Wat je ook kiest, zorg ervoor dat het geschikt is voor leeftijd en geslacht.

Overzicht van cadeau ideeën

Navigeer direct naar één van onderstaande categorieën.

5x de leukste kraamcadeaus voor jongens

1. Baby geschenksets

Een baby geschenkset is een leuke manier om de kersverse ouders alles te geven wat ze nodig hebben om aan de slag te gaan. Er zijn veel verschillende soorten sets verkrijgbaar, dus neem de tijd om er een te vinden die bij de stijl en behoeften van de ouders past.

2. Babykamer cadeaus

Als je een cadeau zoekt dat elke dag gebruikt zal worden, overweeg dan om babykamer meubels te geven. Een bassinet of wieg zou zeer gewaardeerd worden, net als een luiertafel of zweefstoel.

3. Knuffels

Nieuwe baby’s doen niets liever dan knuffelen en snoezelen, dus waarom geef je niet een knuffel als geschenk? Een knuffeldier of babydekentje zou een perfect geschenk zijn, en het zal zeker nog jaren gekoesterd worden.

4. Babykleding

Een andere leuke cadeautip is babykleding. Pasgeborenen groeien snel, dus het isleuk om een paar outfits bij de hand te hebben. Zorg ervoor dat je kledingstukken kiest die comfortabel zijn en gemakkelijk te onderhouden.

Wat voor cadeau moet ik kopen?

Als je dicht bij de ouders staat, kun je een meer persoonlijk geschenk overwegen. Bijvoorbeeld, als de moeder een goede vriendin is, zou je haar een cadeaubon voor een prenatale massage kunnen geven. Als de vader een fervent lezer is, zou je hem een boek kunnen geven over vaderschap. Als je niet zeker weet wat je moet geven, is een cadeaubon altijd een veilige gok.

Praktische cadeaus

Bij het kiezen van een kraamcadeau voor een pasgeboren jongen is het belangrijk na te denken over wat de ouders misschien nodig hebben of willen. Een goede plaats om te beginnen is met iets praktisch, zoals een babydeken of kleertjes. Je kunt ook iets zoeken dat hen zal helpen een band met hun nieuwe baby op te bouwen, zoals een fotoalbum of babyboek. Wat je ook kiest, zorg ervoor dat het geschikt is voor leeftijd en geslacht.

Wat is minder geschikt om te geven?

Er zijn enkele geschenken die, hoewel goed bedoeld, niet altijd geschikt zijn voor een pasgeborene. Vermijd bijvoorbeeld het geven van kleertjes die te klein zijn of speelgoed dat harde geluiden maakt. Wees ook voorzichtig met het geven van iets dat breekbaar is of verstikkingsgevaar kan opleveren. Als je niet zeker weet of een geschenk geschikt is, wees dan voorzichtig en kies iets anders.

Hoe kan ik mijn geschenk extra speciaal maken?

Als je met je kraamcadeau voor een pasgeboren jongen verder wilt gaan, kun je overwegen er een persoonlijk tintje aan te geven. Je zou bijvoorbeeld de naam van de baby op een deken kunnen laten borduren of in een boek laten schrijven. Je zou ook een mandje kunnen samenstellen met babybenodigdheden, zoals luiers,doekjes, en lotion. Wat je ook kiest, zorg ervoor dat het iets is dat de ouders zullen waarderen en nuttig vinden.