Cadeaus voor 20-jarige mannen

Wat vindt een man van 20 jaar wordt nu écht een leuk cadeau? Met deze cadeautips weet je zeker dat je hem verrast met een leuk en passend cadeau.

Bekijk cadeaus op Bol.com
Home » Cadeau man » 20 jaar

Wat past er bij een 20-jarige?

  • Hij is meerderjarig geworden en is volgens de wet volwassen;
  • Hij heeft geen toestemming meer nodig van zijn ouders;
  • Er mag alcohol gedronken worden zonder toezicht;
  • Hij mag nu meer uren werken, zelfs ‘s nachts;
  • Hij mag ook zonder bijrijder zelfstandig autorijden (na uiteraard het halen van zijn rijbewijs)

Overzicht van cadeau ideeën

Navigeer direct naar één van onderstaande categorieën.

6x de leukste cadeaus voor 20 jarigen

1. Parfums

Colognes en parfums zijn geweldige geschenken voor jongens van elke leeftijd. Als je een cadeau zoekt voor een 18-jarige jongen, probeer dan een geur te vinden die hij lekker zal vinden. Je kunt er meestal achter komen welke soorten geuren hij lekker vindt door het aan zijn vrienden of familie te vragen.

2. Games

Als de jongen voor wie je winkelt graag videospelletjes speelt, zijn er heel wat leuke geschenkmogelijkheden. Je zou hem een nieuw spel kunnen kopen, een spelsysteem, of zelfs spelaccessoires. Een andere optie is om hem een abonnement op een gametijdschrift te geven.

3. Drones

Voor jongens die van sport houden, zijn er veel leuke geschenkmogelijkheden. Je kunt hem bijvoorbeeld een nieuwe honkbalknuppel, voetbal, of basketbal geven. Als hij van golf houdt, kun je hem een nieuwe set clubs geven of een golfles. Je zou hem ook kaartjes kunnen geven voor een sportevenement waar hij in geïnteresseerd is.

5. Boeken

Als de 20-jarige man voor wie je aan het winkelen bent een lezer is, zijn boeken een uitstekend geschenk. Je kunt hem een nieuwe uitgave geven van zijn favoriete auteur of een klassieker die hij altijd al heeft willen lezen. Of je kunt hem een boek geven over een onderwerp dat hem interesseert, zoals geschiedenis of wetenschap.

Wat houdt 20 jarige mannen bezig?

20-jarige mannen hebben het meestal druk met school, werk, of allebei. Ze zijn misschien ook betrokken bij buitenschoolse activiteiten zoals sport of clubs. Als het op cadeaus geven aankomt, bedenk dan waar de man voor wie je winkelt in geïnteresseerd is. Een geschenk dat aansluit bij zijn interesses is zeker een schot in de roos.

Enkele andere dingen om in gedachten te houden bij het winkelen voor cadeaus voor 20-jarige mannen zijn:

  • Zijn levensstijl: Is hij een huismus of gaat hij graag uit?
  • Zijn budget: Hoeveel geld heeft hij te besteden aan cadeaus?
  • Jullie relatie: Zijn jullie hechte vrienden of familieleden?

Cadeau-ideeën voor 20-jarige mannen

Met dit alles in gedachten, laten we neem een extra kijkje bij enkele van de beste cadeaus voor 20-jarige mannen.

Technologie geschenken

Een geweldig cadeau-idee voor 20-jarige mannen is alles wat met technologie te maken heeft. Houdt hij van gamen? Overweeg hem een nieuw spel of een nieuwe spelconsole te geven. Luistert hij graag naar muziek? Een nieuwe koptelefoon of een draagbare luidspreker zou perfect zijn. Als hij altijd onderweg is, overweeg dan een powerbank of draagbare oplader. En als hij graag foto’s maakt, zou een nieuwe camera of drone een uitstekend cadeau zijn. Een gadget als geschenk geven maakt hem vrijwel altijd blij!

Cadeaubonnen

Een andere leuke optie voor 20-jarige mannen zijn cadeaubonnen. Zo kunnen ze zelf kiezen wat ze willen en hoef jij je geen zorgen te maken over het uitzoeken van de verkeerde. Cadeaubonnen kunnen voor van alles zijn, van hun favoriete restaurant of winkel tot een dagje spa of een nieuw paar schoenen.

Ervaringen

Een andere uitstekende cadeau-idee voor 20-jarige mannen is om ze een ervaring te geven in plaats van een fysiek voorwerp. Dit kan van alles zijn, van kaartjes voor een concert of sportevenement tot een kookles of een les parachutespringen. Ervaringen zijn iets dat hij zich nog jaren zal herinneren en ze zijn vaak minder duur dan je zou denken.

Bierpakket

Een bierpakket is altijd een geweldig geschenk, vooral voor 20-jarige mannen. Je kunt een pakket samenstellen van zijn favoriete bier, wat hapjes, en een nieuw pintglas. Of je kunt een biermaakpakket kopen, zodat hij zelf kan proberen zijn eigen bier te brouwen.

Boeken

Als de 20-jarige man voor wie je aan het winkelen bent een lezer is, zijn boeken een uitstekend geschenk. Je kunt hem een nieuwe uitgave geven van zijn favoriete auteur of een klassieker die hij altijd al heeft willen lezen. Of je kunt hem een boek geven over een onderwerp dat hem interesseert, zoals geschiedenis of wetenschap.

Geschenkpakket

Als je nog steeds niet zeker weet wat je de 25-jarige man in je leven moet geven, overweeg dan een cadeaupakket van kleinere artikelen samen te stellen. Dit kan van alles omvatten, van een nieuwe stropdas en sokken tot een cadeaubon en een boek over zijn favoriete hobby. Of je zou een verzorgingspakket voor hem kunnen samenstellen met dingen als snacks, toiletartikelen en een nieuwe pyjama.

Zijn favoriete hobby of bezigheid

Als hij van techniek houdt, overweeg dan om hem de nieuwste gadget of het nieuwste stukje technologie te geven. Als hij van mode houdt, denk er dan aan hem een nieuw overhemd of paar schoenen te geven. En als hij van sport houdt, zijn er ook daar genoeg leuke sportieve cadeau-ideeën.

Wat zijn interesses ook zijn, we hebben je gedekt met onze lijst van de beste cadeaus voor 20-jarige mannen. Dus neem een kijkje en vind het perfecte cadeau voor de speciale man in je leven.

Wat voor cadeau geef je aan een vriend van 20?

De beste geschenken voor vrienden zijn die waarmee je laat zien dat je hun interesses en persoonlijkheid begrijpt. Een mooie manier om dit te doen is een cadeau te geven dat verband houdt met hun favoriete hobby of activiteit. Bijvoorbeeld, als je vriend van koken houdt, kun je hem een nieuw kookboek of keukengadget geven. Of als ze van wandelen houden, zou je ze een nieuw wandelboek of een kaart met wandelroutes in de buurt kunnen geven. Wat hun interesses ook zijn, er is vast wel een perfect cadeau voor hen te vinden.

Hoe kies je een geschenk voor iemand die je niet goed kent?

Als je de persoon niet goed kent, is het nog steeds mogelijk een geweldig cadeau voor hem of haar te vinden. Een goede plek om te beginnen is door na te denken over hun hobby’s en interesses. Als ze bijvoorbeeld graag lezen, zou je ze een boek of een cadeaubon voor hun favoriete boekhandel kunnen geven. Of als ze graag reizen, zou je ze een reisgids of een cadeaubon voor een hotel of huurauto kunnen geven. Wat hun interesses ook zijn, je vindt vast het perfecte cadeau voor hen.

Zijn er nog meer opties?

Ja, er zijn nog genoeg andere leuke cadeau-ideeën voor 20-jarige mannen. Je kunt ook overwegen hem een cadeaubon voor zijn favoriete winkel te geven, of een abonnement op zijn favoriete tijdschrift. Of, als je echt een stapje verder wilt gaan, kun je hem zelfs een reis naar zijn favoriete bestemming cadeau doen. Wat je ook kiest, hij zal het zeker waarderen.

Verkrijgbaar bij

bol.com
coolblue.nl

Verkrijgbaar bij

bol.com
coolblue.nl

Verkrijgbaar bij

bol.com
coolblue.nl