Verras je beste vrienden met deze vijf verrassende cadeaus

Het geven van cadeaus is een van de vijf talen van de liefde. Sommige mensen vinden het extreem belangrijk dat ze worden verwend met iets tastbaars, anderen vinden het feit dat je komt opdagen alleen al voldoende. Heb jij een vriend die je echt moet wegblazen met een verrassend cadeau, dan hebben we hier een aantal interessante opties en mogelijkheden op een rij gezet. Blaas je beste vrienden weg met deze vijf verrassende cadeaus!

Een kurkentrekker met wijn

Is jouw goede vriend een echte wijndrinker? Dan is het goed om een investering te doen in een lekkere wijn. Er zijn altijd wel wijnsoorten te vinden voor een aantal tientjes waar je echt een avond lang van kan genieten. Als je er ook nog eens een hele originele kurkentrekker bij geeft, dan heb je een cadeau waar jouw maat echt van kan genieten. Je hebt bovendien een reden om nog eens langs te komen om de wijn open te trekken en een goed gesprek te voeren onder het genot van een glas.

De lekkerste koffiesoorten

Er is altijd wel een vriend wiens hobby het is om de lekkerste koffie te zetten. Ontdek samen met hem de beste koffiesoorten door een pakket aan verschillende smaken, aroma’s en types bonen te geven. Samen kun je een wereldreis maken aan je keukentafel langs de koffieparadijzen van Indonesië, de speciale plantages van Midden-Afrika en de Spaanstalige kusten in Latijns-Amerika. Ook dit is een reden om nog eens langs te komen.

Tools voor de auto

Is jouw vriend een echte klusser, dan kun je hem altijd een aantal ‘lifehacks’ geven voor de auto. Koop bijvoorbeeld een bluetooth keyfinder voor zijn sleutels, een speciale borstel voor de velgen van de auto of een goede telefoonhouder, zodat de telefoon nooit meer van het dashboard af dondert als hij over een hobbel of drempel rijdt. Ook kun je hem een bandenpomp geven die werkt op de accu van de auto. Zo hoeft hij nooit meer in de rij te staan bij het tankstation en is hij klaar voor een roadtrip naar het buitenland.

Tips voor gezond leven

Er zijn anno 2023 heel veel verschillende typen mannen. Je hebt de vegetariërs en de vleeseters. Je hebt de gezonde smoothie-makers en de ‘guilty pleasure’ chips etende vrienden. Er zijn ook hier genoeg leuke cadeaus te bedenken. Een draagbare blender om een smoothie te maken op het werk. Of je kunt je vriend een echte barbecue ervaring cadeau geven met een dikke tomahawk, saus en kruiden zoals je alleen in de duurste Michelin kan vinden. Een pakket om bier te maken is een andere leuke optie.

Een accessoire voor tv of iPad

Er zijn anno 2023 genoeg accessoires en attributen qua technologie die je prima kan geven als cadeau. Bluetooth oordopjes kun je zo duur kopen als je wilt, een pen om op een iPad te tekenen, een extra speluitbreiding voor op de televisie, je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat. Je kunt ook kiezen voor één of meerdere bluetooth speakers die je met elkaar en je telefoon kunt koppelen voor een echt surround systeem.

Je kunt het zo gek niet bedenken

Zoals we al zeiden, je kunt het anno 2023 zo gek niet bedenken of het bestaat. In dit artikel hebben we geprobeerd om de meest interessante ideeën en cadeautips op een rij te zetten voor mannen. Hopelijk zit het perfecte cadeau er tussen om jouw beste vrienden van hun sokken te blazen!