Je baby’s eerste Vaderdag vieren

Er is geen twijfel over mogelijk dat vader worden een van de meest levensveranderende ervaringen is die een man kan meemaken. En hoewel het met de nodige uitdagingen gepaard gaat, is het ook een ongelooflijk lonende reis.

 
Bekijk cadeaus op Bol.com

De eerste Vaderdag vieren

Een van de leukste kanten van het vaderschap is dat je alle eerste mijlpalen van je kleintje mag vieren – ook hun allereerste Vaderdag.

Als je je afvraagt hoe je de eerste Vaderdag van je baby extra speciaal kunt maken, zoek dan niet verder. We hebben de ultieme gids samengesteld om je te helpen de perfecte viering te plannen.

Kies het soort geschenk

Eerst en vooral, beslis over een geschenk dat echt je waardering zal tonen voor alles wat je partner voor jou en je gezin doet. Een op maat gemaakt boek of mok meteen hartelijke boodschap is altijd een winnaar, of je kunt iets praktisch overwegen zoals een nieuwe luiertas of kinderwagen.

Vergeet de kaart niet!

Welk soort cadeau je ook kiest, zorg ervoor dat je er een kaart bij doet om je partner te laten weten hoeveel je van hem of haar houdt en hem of haar waardeert. Een eenvoudige maar welgemeende boodschap zal volstaan en hem laten weten dat hij de beste vader ter wereld is voor jou en je kleintje.

Plan een bijzonder activiteit

Een andere leuke manier om je partner te laten zien hoeveel je om hem geeft is door een speciale activiteit te plannen waar jullie samen van kunnen genieten op Vaderdag. Dat kan van alles zijn, van een wandeling of fietstocht maken, tot grillen in de achtertuin of een uitstapje maken naar de dierentuin.

Wat je ook besluit te doen, zorg ervoor dat het iets is waar je partner van zal genieten en dat blijvende herinneringen zal scheppen voor jullie beiden en je baby.

Zorg voor plezier

Het belangrijkste om te onthouden bij het vieren van je baby’s eerste Vaderdag is dat je plezier hebt en geniet van elke minuut. Deze eerste jaren met je kleintje zijn immers kostbaar en gaan voorbij voor je er erg in hebt.

Ander Vaderdag cadeau kopen?

Als je ook cadeau-ideeën zoekt voor de andere vaders in je leven, dan hebben we je gedekt. Bekijk onze lijst met de leukste Vaderdag cadeaus voor grootvaders, ooms, en peetvaders.